banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞELLİ’DEN ŞUTSO BAŞKANI ERTEKİN’E ZİYARET

Bir dizi ziyaretler için ilimize gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin’i de ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Gerçekleşen ziyarette Dr. Ferhat Şelli’ye Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mehmet Ekinci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mahmut Ökten ve Bakanlıktan Genel Müdür Yardımcıları’nın da aralarında bulunduğu bir heyet eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim İletmiş ve Ömer Yıldırım da hazır bulundu.

ŞUTSO’ ya yaptığı ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Dr. Ferhat ŞELLİ “Odamız yönetimi gerçekten Şanlıurfa’ya yakışan bir eser kazandırdılar. Bu eserin kazandırılmasında emeği geçen başta sayın başkan olmak üzere tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ediyoruz. İnşallah yeni fiziki mekânıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem ülkemiz adına hem bölgemiz adına hem de Şanlıurfa adına önemli hizmetlerde bulunacaklardır. Bu güne kadar Şanlıurfa’da ticaret ve sanayi alanının gelişmesinde gerek bürokratik durumların aşılmasında gerek yatırımların önünün açılmasında, odamız, sayın bakanımızla milletvekillerimizle ve sayın valimizle beraber çok önemli çalışmalara imza atmışlardır. Bugün de aynı binada bakanlığımıza bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu var onu da ziyaret edeceğiz. Bu kurumda ilimizde yatırım yapmayı düşünen girişimcilere çok önemli finansal destekler sunmaktadır. Özellikle bu kurumun da aynı binada olması bizim adımıza, ticaret ve sanayi ile uğraşan sanayicilerle içi içe olması bakanlığımız adına da bir şans. Bu vesileyle sayın başkan ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu “Müsteşar Yardımcımız ve kendisiyle gurur duyduğumuz hemşerimiz Ferhat Şelli Bakanlıktan Genel Müdür Yardımcıları ve Sayın Valimizle birlikte bizleri ziyaret ettiler. Sayın Şelli, her zaman Urfa’nın yanında olmuş, Urfa’nın ilerlemesi için elinden geleni yapmıştır. Sorunlarımıza çözüm noktasında Bizlere desteklerini esirgememiş. Bir gün de 5 Bakan ile bizleri görüştürmüştür. Her zaman yanımızda olduğu için ve hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah ilimize daha çok hizmetler yapacaktır. Başarılarını devamını diliyor, ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.