banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Selçuklu Mahallesine devasa park yapılıyor

 Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Selçuklu Mahallesi’nde yapımına başladığı 16.500 metre karelik alanı kapsayan yeni park sahasında çalışmalarına devam ediyor.

 Eyyübiye Belediyesi, ilçede birçok parkın ve yeşil alanın açılışını yaparken bir yandan da çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne baplı ekipler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Selçuklu Mahallesi’nde başlattıkları park yapımı çalışmalarında sona doğru yaklaşıyor.  Selçuklu Mahallesi 3675. Sokak’ta bulunan ve toplamda 16.500 metre karelik alan daha önce vatandaşlar tarafından hafriyat döküm alanı olarak kullanılırken, Eyyübiye Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek park için çalışmalarını başlatmıştı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hummalı çalışması sürerken vatandaşlar tarafından da bu çalışmalar takdir topluyor.

 Bitme aşamasına getirilen parkta; 2 adet çocuk oyun alanı, spor kondisyon aletleri alanı, oturma alanları, teraslı yeşil alanlar ile dinlenme alanları bulunuyor. Bölgede yaşayan vatandaşların sosyal alanda ihtiyacını karşılayacak olan park aynı zaman da çocuklarında eğlence alanı haline gelecek.   

 Mahalle yürütülen çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden Selçuklu Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız,” Mevcut belediyemizden önce bu parkımız olduğu gibi dağlıktı, çocuklar pislik içinde oynuyorlardı, şuan ki belediye başkanımız Mehmet Ekinci’den biz park talebinde bulunduk, kendiside sağ olsun hemen faaliyete geçti. Kendisi sırf bize destek oldu çocuklar için, mahallemiz için. Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, bu parkın sözünü verdi ve uyguladı. Bu parkımızın alanı 16.500 metre kare, mahallemizde vatandaşlarımızın, çocuklarımızın vakit geçirecekleri bir alan haline getirilecek. Onlara güzel bir yer tahsis ettik belediyemiz sayesinde. Bu imkanı sağlayan Eyyübiye Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.