banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Selam-Der'den bayram öncesi 80 aileye yardım

Umut Kervanı Platformu üyesi Hilvan Selam-Der, Kurban Bayramı öncesinde aralarınca Suriyeli mültecilerin de bulunduğu 80 aileye gıda yardımında bulundu. Ayrıca dernek tarafından yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye bayramlık giyim ve mutfak eşyası da dağıtıldı.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Selam-Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen, “Kurban Bayramı öncesinde yardıma muhtaç ailelere yönelik yardımlarımız sürdü. Toplam 80 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Ayrıca 194 kişiye ayakkabı,78 kişiye takım elbise, 37 çocuğa giyim, 299 kişiye gömlek, bir aileye 325 TL değerinde mutfak eşyası ve 3 Suriyeli aileye toplam 150 TL değerinde gıda yardımında bulunduk. Bayram öncesi yaptığımız yardımların toplam tutarı ise 19 bin 899 TL’ye ulaştı.”dedi.

Kurban Bayramı yardım çalışmaları için hayırseverlerden destek beklediklerini ifade eden Göçmen, gelecek kurban yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra Suriyeli mültecilere de dağıtacaklarını belirtti. (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.