banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şehitlerin Anısına Fidan Dikildi

Şehit yakınları ve Gazilerin de katıldığı fidan dikiminde Vali Güvenç’e, Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve askeri erkân eşlik etti. Düzenlenen etkinlikte fidan diken Vali Celalettin Güvenç, yol güzergâhında de kendisini bekleyen çocuklara şeker dağıttı.

Vali Güvenç, fidan dikimi için gittiği Şehitlikte şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederken, geçtiğimiz yıl şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Çiftçi’nin yakınlarıyla bir süre görüşerek baş sağlığı diledi.

Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirilen fidan dikiminin ardından Vali Celalettin Güvenç, Dergâhta şehitler anısına okutulan mevlide katıldı.

Okunan Mevlide Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler öğlen yemeğini askerlerle birlikte aynı karavandan yedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.