banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şehit Polisler Uğurlandı

Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesinde dün gece alleri bağlı bir şekilde enselerinden sıkılan kurşunlarla şehit edilen Polis memurları için bugün saat 10:00'da Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde Düzenlenen Cenaze töreniyle memleketlerine uğurlandılar.

Şehit polis memuru Feyyaz Yumuşak'ın cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Niğde'ye, Okan Acar'ın cenazesinin de Kırşehir'e gönderildi.

Cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebatti, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti il başkanı, Emniyet ve askeri yetkililer katıldılar.

Törende konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; "Bugün ebedi hayata yolladığımız polis memurlarımıza Allah'tan ramet diliyorum. Onlar şehitlik mertebesine ulaştılar. Ailelerine ve milletimize sabırlar diliyor, terörü bir kez daha lanetliyorum." dedi.

PINARBAŞI'NIN SÖZLERE TÖRENE DAMGA VURDU



Ceylanpınar'daki evlerinde PKK'nın alçak saldırısıyla öldürülen iki polis için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenen Törende konuşan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, devletin kılcal damarlarına kadar giren yapının PKK ile işbirliği yaptığını söyledi.





"TEŞKİLATIMIZIN KILCALLARINA GİREN ÖRGÜTLE KOL KOLA..."



Suruç Patlamasından sonra şehit edilen iki polis memurunun şahadetini 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımakm Oteli’nde katledilenlerin intikamını almak için 3 gün sonra Başbağlar Köyü’ndeki masum insanları hunharca katledilmesi olayına benzeten Pınarbaşı, Paralel yapıya atıfta bulunarak: "Maalesef son yıllarda kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinde düşürmeyen bu odaklar, devletimizin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola girerek ihanet sarmalını genişletmişlerdir. Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları kullanarak istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır" ifadelerini kullandı.

Polis memurları Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde Düzenlenen resmi törenden sonra cenazeler eskort eşliğinde memleketlerine uğurlandılar...

Haber: M. Guli Aslan www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.