banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

Şehit Polis Serdal Toprak'a Son Görev!

Törene katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; burada yaptığı konuşmada şehidin ailesine, polis teşkilatına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diledi. Vali İzzettin Küçük konuşmasına: “Serdal Şanlıurfa’da insanların canını, malını, namusunu korumak için görev yapıyordu. Görevi başında şehit edildi. Alçakça ve kalleşçe bir pusu neticesinde aramızdan ayrıldı. Acımız çok büyük ancak onlara asla sevinme imkanı vermeyeceğiz. Bu ülkeyi ve bu milleti koruma kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz. O hainler ve kalleşler ki, Allah’ın ve meleklerin laneti üzerlerinde olsun, rezil bir hayat sürerek acı bir sonla bu hayatı sürdürecekler. Serdal Toprak ise Şanlıurfa semalarında ismi her zaman rahmetle, minnetle, şükranla ve dualarla anılacaktır. Terör örgütü şunu bilsin ki ne yaparlarsa yapsınlar bir Serdal şehit olur, binlercesi doğar. Onlara asla ve asla taviz vermeyeceğiz” sözleriyle devam etti.

Vali Küçük konuşmasının sonunda aynı saldırıda yaralanan polis memuru Sinan Şengül’ün sağlık durumunun iyi olduğunu, hızla sağlığına kavuştuğunu bildirdi.

Tören, İl Müftüsü İhsan Açık tarafından yapılan duayla sona erdi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenin ardından şehit Serdal Toprak’ın cenazesi 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından helikopterle memleketi Malatya’ya gönderildi.

Düzenlenen törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başta olmak üzere; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, şehidin ailesi, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.