banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şehit Abdulkadir Molla İçin Protestoya Davet

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un...
Bangladeş rejiminin İslami Hareket önderlerine yönelik zulümleri idamlarla devam ediyor.
Cemaat-i İslami hareketinin liderlerini hukuksuz bir şekilde yargılayıp idam cezalarıyla mahkum ettiren yönetim şimdi de idamları uygulamaya koyuldu.
Önceki gece idam edileceği açıklanan Cemaat-i İslami genel sekreter yardımcısı Abdulkadir Molla'nın infazı uluslar arası kamuoyu ve ülke içindeki tepkiler üzerine ertelenmişti. Ancak Bangladeş yönetimi bugün apar topar bir şekilde Abdulkadir Molla’yı idam etti.
Zalim rejimin karşısında asla diz çökmeyen muttaki önder Abdulkadir Molla idam kararından sonra af dilemeyi reddeden bir mümin idi. O son olarak diyordu ki: “Suçum Allah'tan başkasına kulluk etmemekti. Bize kulluk et, dediler. Ben de "asın" dedim.
Ben kesinlikle masumum. İslami harekete mensup olduğum için öldürülüyorum. Şehitlik herkese ihsan edilmiş bir kader değildir. Yüce Allah bana şehitlik nasip ederse, kendimi en şanslı olarak düşünürüm. Şehitlik hayatımın en büyük başarısı olacaktır. Benim kanım İslami hareketi ayağa kaldıracak ve zalimlerin sonunu getirecektir.
Yüce Allah'ın lütfuyla başımı hiçbir adaletsizliğe asla eğmeyeceğim. Dünyevi bir makam önünde af ve hayat hakkı aramak asla söz konusu olamaz. Allah, hayat ve ölüm konusunda karar verecek tek güçtür. Kaderimi, Allah belirleyecektir.
Ben herhangi birinin kararı gereği idam edilmiyorum. Benim şehitlik zamanım Yüce Allah'ın kararına göre sonuçlandırılacak. Her durumda Yüce Allah'ın kararını kabul ediyorum.”
İslami hareketin yiğit ve muttaki önderi Şehid Molla’ya Rabbimizden rahmet diliyoruz. Cemaat-i İslami şahsında Bangladeş Müslümanlarının ve İslam ümmetinin başı sağ olsun!
ÖZGÜR-DER
İSTANBUL
Tarih: 13 Aralık Cuma 2013
Saat: Cuma Namazını Müteakip
Yer: Fatih Camii
ÖZGÜR-DER
DİYARBAKIR
Tarih: 14 Aralık Cumartesi 2013
Saat: Öğle Namazı Müteakip
Yer: Ofis Camii
(AZC Plaza Önüne Yürüyürüş Yapılacaktır)
ÖZGÜR-DER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.