banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Sefer Üstün; En son Urfa cezaevi kalmıştı
Şanlıurfa Valiliği’nde yapılan basın açıklamasında Komisyon Başkanı Ayhan Sefer Üstün yangınların derinlemesine tüm boyutlarıyla incelendiği vurgulandı. Üstün, “ Olay olur olmaz Adli ve idari soruşturma başladı. Şimdi de olaya insan hakları boyutuyla bakılarak bir araştırma başlatıldı. Önümüzdeki günlerde hazırlanacak raporu uzun uzun tartışacağız. Milletvekillerimizle birlikte inceleme yaptık” dedi.



GELECEK YIL SIKINTI KALMAYACAK

Gelecek yıl Şanlıurfa’da cezaevi sıkıntısı kalmayacağını söyleyen Üstün açıklamasını şöyle sürdürdü, “Bilindiği gibi Şanlıurfa Cezaevi’nde bir kapasite fazlalığı var. Komisyonumuz daha önce Osmaniye, Mardin gibi cezaevlerini incelemiş bölgede incelenmeyen tek cezaevi Şanlıurfa cezaeviydi. Kısa süre sonra Şanlıurfa cezaevini de ziyaret etmeyi planlıyorduk. Bir kapasite fazlalığı var. Bu kapasite artırılmalı. Nakil yapılıyor şu anda. Ancak ailelerin yoğun talepleri nakilleri engelliyor. Şunu da belirtmek isteriz ki, seneye Şanlıurfa’da  cezaevi sıkıntısı kalmayacak. Merkez ilçe ve Siverek’te yeni cezaevi projeleri var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.