banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Seçmen listeleri askıdan indi

2 Eylül Çarşamba günü saat 08.00’de muhtarlık bölgelerinde askıya çıkan seçmen bilgileri askı süresinin bitimi ile bugün saat 17.00’de askıdan indirildi.

Askı süresince adres değişikliği talebinde bulunabilen seçmenler, bu sürenin bitimi ile yapılacak itirazların kabul edilmeyeceği belirtildi.

Yüksek Seçim Kurumu (YSK) tarafından yapılacak değişikliklerin ardından kesin askı listelerini muhtarlık bölgelerinde askıya çıkartılacak ve kimin nerede oy kullanacağını gösteren pusulalar muhtarlıklar aracılığıyla seçmenlere ulaştırılacak.

Öte yandan seçmen bilgilerinin askıya çıktığı 2 Eylül-10 Eylül arası Yüksek Seçim Kurumunun (YSK) web adresinde sorgulama yapan vatandaş sayısı YSK verilerine göre 1 milyonu aştı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.