banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

Seçim Koordinaston Merkezleri partileri başarıya taşır

Çin’de İpekyolu toplantısına katılarak Türkiye’yi temsil eden AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı 23 ve 24. dönem Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, 1 Kasım seçimleri öncesinde partisine destek amacıyla geldiği memleketi Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mehmet Kasım Gülpınar’ın Seçim Bürosu açılışına da katılarak destek veren Önen, AK adaylardan Abdurrahman Yetkin ile de esnaf ziyareti yaparak AK Partiye destek istedi.


AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) de ziyaret eden Milletvekili Önen, seçim zamanlarında oluşturulan SKM’lerin düzenli ve programlı çalışmalarıyla partileri başarıya taşıdığını söyledi.
Beraberinde İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral ve Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu ile birlikte SKM’nin birimlerini tek tek dolaşarak çalışanlarla tokalaşıp başarılar dileyen Emin Önen Önen, SKM Başkanlığını da ziyaret ederek bir süre Başkan Yardımcısı Dede Osman Denek ile fikir alış verişinde bulundu. SKM Başkan Yardımcılarından Abdurrahman Kırıkçı ve Hakan Güllüoğlu ile de görüşen Önen, SKM çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.


Her seçim sürecinde oluşturulan SKM’nin programlı ve düzenli çalışmalar yapması, yapılan çalışmaların sonuçlarını takip etmesinin çok önemli olduğunu beliren AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Emin Önen, “SKM’nin düzenli ve uygun program yapması, adayların da en iyi şekilde uygulaması, yine SKM’nin seçim çalışmalarını yakından takip ederek gerekli tedbirlerin alınması sonucu partiler başarılı olurlar” dedi.
Daha sonra İl teşkilatını ziyaret eden Emin Önen, Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ve Mehmet Büyükfırat’tan da teşkilatın durumu, yaptıkları çalışmalar, seçim sürecinin nasıl değerlendirildiği konusunda bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.