banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Seçim güvenliği masaya yatırıldı

Mardin’de sağlık, sosyal ve eğitim hizmetlerinin ahenkli olarak yürütülmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü Seçim Güvenliği Koordinasyon toplantısı Valilik Dara Toplantı Salonu’nda Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında gerçekleşti. 

Toplantıya Vali Yardımcıları; Ali Güldoğan, Ali İkram Tuna, Aziz Onur Aydın, Bahattin Çelik, Tolga Kamil Ersöz, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Midyat Kaymakamı  Oğuzhan Bingöl, Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı,Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Mazıdağı Kaymakamı Halit Benek, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk, Savur Kaymakamı İdris Koç, Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz ve Dargeçit Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş  katıldı.

Mardin ve bağlı ilçelerinde seçim güvenliği konusunun görüşüldüğü toplantıda, 1 Kasım seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesi için neler yapılması gerektiği görüşüldü.

Toplantıda seçim güvenliği dışında, Milli Eğitim ile ilgili yatırımlar ve eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle ortaya çıkan ve çıkabilecek sorunların da ele alındı. İl ve ilçelerde yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında genel değerlendirmeler ve gündem maddeleri üzerinde durularak, yıl içerisinde planlanan diğer çalışmaların görüşülmesi ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla toplantı sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.