banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Seçilmiş; MERDER eğitimde mükemmel işler yapıyor
Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Merkez Proje Ofisi Sorumlusu Mehmet Cengiz ile birlikte SODES Merder Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.



SODES projesi kapsamında devam eden MERDER Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’i Merder Eğitim Merkezi’nde Dernek Başkanı Davut Kırmızıaslan, proje koordinatörü Yusuf Yavuz ve öğretmenler karşıladı.



MERDER Eğitim Merkezi’ni gezen Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Merder Eğitim Merkezine hayran kaldığını söyledi. “Süleymaniye gibi kenar semt diye adlandırılan yerde SODES kapsamında tam teşekküllü bir dershanenin MERDER’in katkıları ile oluşmuş olması çok güzel bir olay” diyen Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, “Eğitim Merkezinin Fiziki ortamı, öğretmen kadrosu, verilen kaynaklar, konferans salonu, bilgisayar laboratuarı ve öğrencilere sağlanan servis imkânı olsun her şeyin mükemmel olduğunu dile getirdi. Devletin eliyle yapılmış bir dershanenin özel dershanelerden bir farkının olmadığını üstelik burada eğitim gören 240 öğrencinin para vermeden dershaneye gitmeleri kendilerini çok memnun ettiğini” dile getirdi. Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş dershaneyi gezdikten sonra öğrencilerle sohbet etti.



Öğrenciler; memnuniyetlerini, bu projenin devam etmesi gerektiğini maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarının da bu imkândan faydalanması gerektiğini, özellikle kız öğrencilerin üniversiteye gitmesinde çok büyük rol oynadığını söyleyerek dile getirdiler.



Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş öğrencilere bu imkânları sunan Mersavi Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Davut Kırmızıaslan’a ayrıca teşekkür ederek tekrar geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.