banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Saydan Gürsese hakaret davası

Piyanist Fazıl Say, kendisi hakkında Yavşak, O da sanatçı mı? şeklinde ifadeler kullanan arabesk sanatçısı Müslüm Gürsese açtığı 50 bin TLlik tazminat davasının ardından bu kez hakaret davası açılması için suç duyurusunda bulundu.

Habertürkte çıkan habere göre Fazıl Say, tutarsızlıkları vurgulamak için kullandığı Arabesk yavşaklığından utanıyorum sözüne kızıp Yavşak, o da sanatçı mı? diyen Gürsese 50 bin TLlik tazminat davası açmıştı. Bununla da yetinmeyen Say, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde Gürsesin Kumburgazda çıktığı sahnede kendisine hakaret edip, kişilik şeref ve haysiyetini zedeleyici ifadeler kullandığını öne sürdü. Gürsesin ifadelerine ilişkin basında yer alan haberleri delil gösteren Say, Gürsesin 28 Ağustosta TRTdeki bir eğlence programında da Bu arkadaş kokain cinsinden dediğini iddia etti. Gürsesin kendisine Yavşak, Kendisi sanatçı mı?, Batılı Amerikan özentisi gibi ifadelerle basın yoluyla kişilik haklarına saldırı ve hakaret suçu işlediğini belirten Say, dava açılmasını talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.