banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Savcılar Birand'ı ikna odasına mı aldı?
MİT soruşturmasını başlatan savcıların, gazetecileri savcılığa çağırıp bilgi vermeye başladığı ileri sürüldü. Bu durum, dün savcılarla yaptığı görüşmeyi köşesinde yazan Mehmet Ali Birand'ı akıllara getirdi. Şimdi herkes, 'Birand savcılar tarafından ikna odasına mı alındı?' sorusuna cevap arıyor.
"SAVCILIKTA İKNA ODASI"
Star gazatesi bugün, çok tartışılacak bir manşetle çıktı. Gazete 'Savcılıkta ikna odası' başlığıyla verdiği manşet haberinde MİT soruşturmasını yürüten savcıların kamuoyundan kendilerine yönelik gelen tepkiler üzerine gazetecileri savcılığa çağırıp bilgi vermeye başladığını ileri sürdü. Gazetenin attığı 'Savcılıkta ikna odası' başlığı ise geçmiş dönemlerde başörtülü öğrencilerin, başlarını açmaları için ikna etmeye çalışıldığı ikna odalarını akıllara getirdi.
BİRAND İKNA ODASINA MI ALINDI?
Akıllara gelen bir diğer önemli nokta da Mehmet Ali Birand'ın dünkü köşesinde MİT soruşturmasını yürüten savcılarla yaptığı görüşmeyi aktardığı yazısı oldu. "Yargı: MİT suç işlerse, yakasına yapışırım..." Başlıklı yazısında Birand, savcılarla konuştuğunu şikayetlerine yer vermiş ve "Medya'ya şaşıyorum, neden bize bu kadar saldırılıyor anlayamıyoruz" diye söze başlıyorlar, komplo teorilerine gülüp geçiyorlar . Ancak açıkça sinirlenmişler. Kendilerine haksızlık edildiğine inanıyorlar ." ifadesini kullanmıştı. ( Birand'ın o yazısını okumak için tıklayınız)
Birand yazısının devamında ise savcıların soruşturmayı açma konusunda kendilerini haklı gösterecek sözlerini de aktarmıştı.
Şİmdi gözler Birand'ın bu iddialara vecereği cevaba çevrildi.
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.