banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

SATOĞLU; FAKIBABANIN ENGELLİLERE ŞEFKATİNİ GÖRDÜM
Dün Şanlıurfa'da yğun olarak yağan yağmur altında annesi ile birlikte bekleyen bir engellinin gelen şehiriçi otobüse indirimli kartla bindiğini gördüğünde "o duygulu sahne insana elbette ‘’SAYIN BAŞKAN FAKIBABANIN ŞEFKATİNİ GÖRDÜM’’’Ü söyletir" dedi.

Satoğlu yazılı açıklamasında; Yaşam süremiz içersinde sağlamı her çeşit engellisi hep bir arada yaşıyoruz. Bazen bu yaşam içersinde karşılıklı yardımlaşmalar kişiler veya kurumlarca sağlanmakta. İnsanları hayata bağlamaktadır. Bu yağan rahmette biz insanlar arasında sosyal yardımlaşmanın güzel olduğunu bir daha düşünmemize ve ayılmamıza katkı sağlamıştır. Bu yağan yağmur altında engellimin annesiyle beraber yağmurun altında kalması ve otobüs durağına yakın olmaları tesadüfen Belediye otobüsünün orada olmuş olması. o engellimin otobüse acelece binmesi ve elindeki ÖZÜRLÜ İNDİRİM KARTINI ANNESİ YARDIMI İLE OTOBÜS ŞÖFÖRÜNE GÖSTERMESİ, o yağmur altındaki o duygulu sahne insana elbette ‘’SAYIN BAŞKAN FAKIBABANIN ŞEFKATİNİ GÖRDÜM’’’Ü söyletir
Sayın Şanlıurfa Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba’nın, Belediye meclis üyelerinin, ekibinin ve Belsan Şirketinin Türkiye’mizin diğer illerinde, ilçelerinde olduğu gibi %40 ve üzerindeki engellilerimizin Belediye Ulaşım hizmetlerinden bu güne kadar ve bu günden sonrada yararlandırılmaları konusundaki ilgi ve alakadarlarını esirgemediklerinden dolayı şükran duygularımızı bir daha arz ettiğimizi kamuoyu ile paylaşıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.