banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Şanmed, Şutso ve Kızılay binaları yıkılacak

Şanlıurfa Valiliği Topçu meydanı, 11 nisan stadyumu ve Cumhuriyet meydanından sonra  kentin en işlet yerinde bulunan üç binanın daha yıkılmasını hedefliyor.

Sarayönü caddesinde bulunan özel dünya hastanesi, Ticaret sanayi odasının eski yeri ve Kızılay iş merkezi ile çay bahçesinin bulunduğu tüm binalar yıkılarak yerine daha modern bir iş merkezinin yapılması için kollar sıvandı.

Mülkiyeti  Şanlıurfa Valiliğine ait olan Sarayönü caddesinde ki  Dünya hastanesi, Kızılay, Ticaret sanayi odasını yıkım kararının alınması için Vali Celalettin Güvenç'in talimat verdiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre yıkım kararına Ticaret sanayi odasının sıcak baktığı diğer iş yerlerinde kalan kiracıların ise yanaşmadığı  ancak yıkım kararının yakın tarihte verilmesi bekleniliyor.

Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.