banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlurfa Emniyet Müdürlüğünde Terfi heyecanı VİDEO
Rütbe terfi töreni Polisevi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, terfi eden emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Terfi töreninde konuşma yapan Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Mehmet Or " Sevgili arkadaşlar şuan yeni bir rütbe ve yeni sorumluluklar almanın heyecanı içindeyiz. Yeni rütbelerinizin öncelikle ülkemize, teşkilatımıza ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'müze hayırlı işlere vesile olmasını temenni ederim. Hangi rütbede olursak olalım en önemli şey o rütbenin hakkını vermek öncelikli şiarımız olmalı" dedi.

Mehmet Or'un konuşmalarının ardından konuşma yapan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise " İlk kez emniyet müdürü olarak mahiyetimdeki arkadaşlarımın terfi ederek aramızdan ayrılması heyecanını yaşıyorum. Arkadaşlarımızın terfi ederek bir üst rütbeye yükselmelerini sevinçle karşılarken, aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımızında burukluğunu yaşıyorum. Şanlıurfa'da gerçekten çok değerli bir kadromuz var birçok şehrimizde olmayan tecrübeli deneyimli işine sahip çıkan samimi bir kadromuz var" dedi.

Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Mehmet Or'a yeni rütbesi Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi tarafından, 3.sınıf emniyet müdürlüğü rütbesinden 2.sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Dr. Repa Erhan'a ise yeni rütbesi Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu tarafından takılarak, başarılı çalışmalarından dolayı terfi eden personellere şilt verildi.

Terfi eden diğer personellere de rütbeleri Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcıları,Emniyet Şube Müdürleri, terfi eden personellerin eş ve çocukları tarafından takdim edildi.

Yapılan törenin ardından önce hatıra fotoğrafı çekildi daha sonra terfi eden personellerin onuruna bir akşam yemeği verildi.
Ahmet Hamdi Çiçek / Urfastar.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.