banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

ŞANLURFA EĞİTİM BİR SEN E ZİYARETLER SÜRÜYOR

M.Âkif İNAN voleybol turnuvasını sonuçlandıran Eğitim-Bir-Sen Viranşehir temsilciliği Eğitim-Bir-Sen Şubesini ziyaret ederek, 4.Olağan Kongre sonrası yeniden seçilen İbrahim Coşkun ve yönetimi tebrik etti.

Eğitim-Bir-Sen Viranşehir Temsilcisi Ahmet BİLGEN, Eğitim-Bir-Senin her geçen gün biraz daha güçlendiğini belirterek, bu gücün her eğitim çalışanı tarafından hissedildiğini söyledi. Kendilerinin de Viranşehirde Eğitim-Bir-Senin misyonuna yakışır çalışmalar yapmaya çalıştıklarını belirten Bilgen, yeni dönemde il yönetimine de başarılar dilediklerini belirtti. Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim COŞKUN, bu nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Temsilcisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi: Viranşehir, sendikacılık bilinci ve çalışmalarıyla göz dolduran ilçelerimizden biri. Biz Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen olarak hemen her konuda Türkiye genelinde ses getiren çalışmalara imza atabildiysek, bunda üyelerimizin ve ilçelerimizin çok önemli katkıları vardır. Allaha hamd olsun, il genelinde en uzak ilçemizden en yakın ilçemize, en büyük köyümüzden, en küçük köyümüze kadar her sahada çalışmalar, yaptık. Üyelerimizin olumlu çalışmalarıyla gururlandık. Ben Ahmet Başkanımın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine ve Viranşehirli hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Toplantı sonrası Viranşehir İlçe Temsilcisi Ahmet Bilen tarafından Şube Başkanımıza yeni dönemin hayırlara vesile olması adına bir plaket sunuldu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.