banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'ya gelen Ezidilere yardım edildi

 İHH İnsani Yardım Vakfı, Irak’taki çatışmalardan kaçarak Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine gelen Ezidi ailelere yardımda bulundu. Viranşehir ilçe merkezi ile köylerinde kalan Ezidi aileleri ziyaret eden İHH, bu ailelerin ihtiyaçlarına göre battaniye, sünger döşek, gıda kolileri, çocuk bezi, hijyen paketi, çocuk maması gibi temel ihtiyaç malzemeleri yardımında bulundu.
 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa İHH başkanı Behçet Atila; “Ezidilerin de Suriyeliler gibi bu gün göç etmek zorunda kaldıklarını ve kendilerine sığındıklarını, bu nedenle İHH olarak bu insanların ihtiyaçlarına göre her türlü insani yardımı yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Ekibimiz, bu gün daha yeni Viranşehir’in Dinçkök(Gede) köyüne ulaşan 11 aileye kaldıkları okulda battaniye, sünger döşek, gıda kolileri, çocuk bezi,hijyen paketi, çocuk maması gibi temel ihtiyaç malzemeleri yardımında bulundu, diğer ailelerle ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. İhtiyaçlarına göre yardımlarda bulunmaya devam edeceğiz.”  dedi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.