banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa’ya Bir Bulvar Daha

Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını 2017 yılında gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında bu hedefini daha da yükseltmeyi planlıyor. Gerek şehir merkezleri gerekse kırsal bölgelerde yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımda da trafiği rahatlatmak amacıyla 2018 yılı içerisinde 12 yeni bulvarı halkın hizmeti sunmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda planlama dahilinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kez altyapı çalışmalarının tamamlandığı Çardaklıkaya Bulvarını asfaltla buluşturdu. 
Şanlıurfa-Diyarbakır karayoluna alternatif açılan Batıkent Mahallesindeki Çardaklıkaya Bulvarı, Diyarbakır istikametinden gelen araçları GAP Bulvarı ile buluşturarak oradan çevreyolları sayesinde Eyyübiye ve Haliliye’ye bağlayacak.

MUHTAR ÇAY: BÜYÜKŞEHİR İLE BÜYÜK HİZMETLER GÖRDÜK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Karaköprü ve diğer ilçelerde yürüttüğü hizmetler sayesinde modern kentlere dönüştüklerini ifade eden Batıkent Mahalle Muhtarı Şükrü Çay, “Büyükşehir yapmış olduğu hizmetler sayesinde geniş ve büyük bulvarlara kavuştuk. Altyapı sorunlarımız bitti. Bunun yanı sıra TEDAŞ ve Telekom ile yaşadığımız sıkıntılar vardı. Onları da Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nin öncülüğünde çözdük. Aydınlatma direklerimiz takıldı. Başkanımıza ne zaman ulaşmak istesek hemen ulaşıyoruz. Sorunlarımızın çözümü konusunda bize yardımcı oluyor” dedi.  
Mahalle Muhtarı Şükrü Çay, başta Karaköprü İlçesi olmak üzere mahalle sakinleri adına Çardaklıkaya Bulvarının asfaltlanmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş ve ekibine teşekkür etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.