banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Şanlıurfa’ya 342 Okul Yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ nin başkanlığında 4. Eğitim Bölgesinde yer alan okulların, Müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.
Tes İş Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıda, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında İlköğretim ve Ortaöğretim Okullarımızda genel başarının artırılmasında uygulanacak proje ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
4. Eğitim bölgesi okulların Müdürlerine hitaben bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Değerli arkadaşlar okul müdürlerimiz okullarımızdaki eğitim liderlerimizdir. İlimizin eğitim seviyesini hep birlikte el ele, gönül gönülle vererek yükselteceğiz. Eğitim sorunlarımızın başında derslik konusu yer almaktadır. Yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa’da derslik yapımı yönüyle çok ciddi adımlar atılmaktadır. Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda önümüzdeki yıl içinde Şanlıurfa İl genelinde 342 okul, 495 adet lojman, 30 Öğrenci pansiyon, 17 Spor Salonu, 2. Çok Amaçlı Salon ve 27 Atölye inşaatına başlanacak buda ortalama 5226 derslik eder. Yapacağımız bu yeni inşaatlarımızla öğrencilerimiz öğrenimlerini daha uygun ortamlarda devam ettireceklerdir” dedi
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ Okul idarecilerinin ve öğretmenlerimizin veli ziyaretlerine çok önem vermeleri gerekir. Yapılan her ziyaretin öğrenci başarısını çok olumlu yönde etkilediğini düşünmekteyim bunların birçok örnekleri var. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencileriyle öğretmenliğin yanı sıra anne baba ve bir aile gibi olmalılar, öğrencilerimiz işte o zaman başarılı olacaklardır. Öğrencilerimizin hayallerinin önüne engel olmayıp onları cesaretlendirmemiz gerekmektedir diyerek konuşmasını tamamladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ konuşmasının ardından okul müdürlerinin eğitim öğretimle ilgili sorunlarını dinledikten sonra toplantı sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ nin 4. Eğitim Bölgesi okul Müdürleri toplantısına Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet VURAL’ da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.