banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Şanlıurfaspor'da Galibiyet Sevinci

Yenikent ASAŞ stadında oynanan maçta Şanlıurfaspor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı Banahene ve Atilla Yıldırım’ın golleri ile galip bitirirken soyunda odasında sevinç gösterileri yaşandı.
Şanlıurfaspor yönetim kurulunun tam kadro izlediği karşılaşma öncesi Şanlıurfa’nın çiçeği burnunda Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’inde katıldığı yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
Yönetim kurulu toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’in yanı sıra, Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı. Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli, Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek, Kulüp yöneticilerinden Mehmet Çavuş, Nabi Kırmızı, Uğur Büyükhatipoğlu, İbrahim Güllüoğlu, Aslan Akyürek, Vedat Bucak, Maruf Güneş, Halil Ateş, Ferudun Geçgel, Halil Bağıban, Gençlik ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız, Gümrük ve Ticaret bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Daire başkanı Mahmut Nimetoğlu  ve çok sayıda Şanlıurfalı Yenikent ASAŞ Stadında halkın arasında maçı izledi.  Şanlıurfaspor’dan ve Ankara’dan maça giden yaklaşık 200 kadar Şanlıurfaspor’lu taraftarlar ise kendilerine ayrılan misafir tribünden takımlarına destek verdiler.
Karşılaşma sonunda Şanlıurfaspor’un galibiyeti ile büyük sevinç yaşanırken, Kulüp başkanı Fethi Şimşek, soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı.
Şimşek, futbolcularını tebrik ederken Şanlıurfaspor’un bugün çok harika bir oyun ortaya koyduğunu kaydetti.
Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen’de Şanlıurfaspor’un galibiyetinin ardından kulüp yönetimini, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç maç sonunda Şanlıurfaspor’un çok iyi bir oyun oynadığına dikkat çekerken, önümüzdeki haftalarda oynanacak maçlarda da takımın arkasında olacaklarını belirtti.
Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, deplasmanlarda kazanan bir takım olduklarını belirtirken, PTT 1. Ligde topu en fazla ayağında tutan güçlü bir rakibe karşı oynadık. Ancak deplasmanda iyi sonuçlar alan bir ekibiz. Galip gelmemiz gayet doğal" dedi.
Dağ, 7 haftadır Şanlıurfaspor'u çalıştırdığını ifade ederken, "7 haftada 14 puan yaptık. İlk kez üst üste iki maç kazandık. Giderek performansımızı artırıyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.