banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor PASSOLİG için kampanya başlattı


Passolig ile yapılan anlaşma doğrultusunda Şanlıurfaspor Passolig kartına başvuran taraftarlar, Şanlıurfaspor'un önümüzdeki iç sahada oynayacağı Samsunspor, Bucaspor ve Denizlispor maçlarını Güney kale arkasından ücretsiz izleyecek.
Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre, 16-31 Mart tarihleri arasında Şanlıurfaspor logolu Passolig kartına başvuran ve alan taraftarların Passolig kartlarına 3 maç otomotik olarak yüklenecektir. Bu tarihler arasında Passolig kartı alan taraftarlarımızın GAP Arena'da oynanacak Samsunspor, Bucaspor ve Denizlispor maçlarını ücretsiz izleyecektir. Bu tarihler arasında kartlarını alan taraftarlarımızın kartlarına otomotik olarak Güney kale arakası tribübünden 3 maç yüklenecektir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.