banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Başkan Baydilli Karaköprü Belediye Çalışanlarına iftar verdi

 

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye bünyesinde görev yapan personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Özel Bir restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye personeli katıldı.

Başkan Metin Baydilli, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak çalışanlarıyla yakından ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Metin Baydilli,“Ramazan ayı huzurun, barışını, sağlığın birlik ve beraberliğin pekiştiği ayıdır. Bu birlik ve beraberliği kendi belediyemizde arkadaşlarımız arasında sağladığımız zaman gerçekten çok güzel hizmetler yapacağımız inancındayım. Bu iftar programında bir olalım, birlik olalım diye bir araya geldik. Biz kendi aramızdaki birlik ve beraberliği sağladığımız sürece başarıya ulaşırız. 132 Bin nüfusa sahip bir Karaköprü ilçesine bu ekip hizmet ediyor. Herkes kendi biriminde işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Karaköprü ahalisi inşallah bizlerden memnundur. Bu kimin sayesinde oluyor, bizlerin ve sizlerin özveri ile çalışması sayesinde oluyor. Bu çalışmaya bizler en iyi şekilde devam edip, elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği kadar ve evimize, çoluk çocuğumuza götürdüğümüz rızkı helal etme adına aynı şekilde çalışacağız. İftar programına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.