banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan projesi start aldı

 Karaköprü Belediyesi tarafından 110 bin metrekare alana yaptırılacak olan ve Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi için teknik ve planlama çalışmaları tamamlandı. Doğukent Mahallesi’nde yapılacak olan projeye, iş makinelerinin arazide çalışmasıyla birlikte start verildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projenin yapılacağı alanda belediye başkan yardımcıları İsa Kızıldemir, Ömer Göçebeler ve Hamdi Yazar ile birlikte incelemelerde bulundu.

‘Yaşam Parkı’ projesine ilişkin açıklama yapan Başkan Çiftçi, “Karaköprü için önemli bir projeydi. Projenin hazırlığı yaklaşık bir buçuk yıl sürdü. Ama gerçekten Karaköprü’ye nitelik verebilecek, Karaköprü’nün kalkınmasına öncülük edebilecek bir yeşil alan projesidir. Amacımız bu projeyi Karaköprü ilçemize en kısa sürede kazandırmak.”dedi.

Çiftçi, projenin detayları hakkında ise,“110 bin metrekarelik alan içerisinde spor tesis alanları, sosyal tesis alanları, yüzme havuzları, biyolojik göletler, şelaleler, bilim merkezi, dağ kızağı ve vatandaşlarımızın gelip burada eğlenebileceği şehrimizi bu terastan izleyebileceği bir alan. Kıymetli bir alan, gözümüz gibi bakıyoruz. Projeye Allah’ın izni ile başladık.”ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.