banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Şanlıurfalılar: Seçimin barış ve huzur getirmesini istiyoruz

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da 1 Kasım seçimlerine yoğun bir katılım gerçekleşti. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giden Şanlıurfa halkı, oyunu kullandı. Çıkışta İlke Haber Ajansı (İLKHA) mikrofonlarına konuşan Şanlıurfalılar, seçimlerin Türkiye’ye barış ve huzur getirmesini temenni ettiler.

Bu seçim daha sakin ve güzel geçtiğini ifade eden Hamidiye mahalle muhtarı Cuma Sevgili, “ Seçimler çok güzel gidiyor. Allah seçimi hayırlı uğurlu etsin vatandaşlarımıza hakkımızda da hangisi hayırlı ise Allah onu ihsan etsin.” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Emir Elden , “Şu anda hiç kimsenin bir sandığa müdahalesi asla söz konusu değildir. Ülkemize, milletimize hangisi hayırlı ise Allah onu bize nasip etsin. Yarınlarımızın Suriye olmaması için, İsrail’in sevinmemesi için, İslam dünyasının ayakta kalabilmesi için Türkiye’nin ayakta kalması lazım. Onun için ne olur, aramıza nifak sokmayalım.”

“İnsanlar rahat değil temennimiz bir an önce çatışmalar bitsin”

Toplum bir an önce çatışmaların sona ermesini istediğini belirten Bünyamin Çelik, şöyle konuştu: “ Hafif gerginlik olur dedik ama herhangi bir olayla karşılaşmadık. Herkes gelip oyunu kullanıp çıkıyor. Geçen seçime göre daha güzel ve sakin görünüyor. Oylarımızı da kullandık. Allah’ın izniyle daha hayırlı bir sonuca varırız. İstediğimiz tek şey savaşlar bitsin, her iki tarafta bu çatışmaları bitirsin. Ülkemiz huzur bulsun. İnsanlar rahat değil, sürekli bir olay, patlama bu tür olaylardan milletimiz artık bıkmış. Milletimiz için hangisi hayırlıysa o olsun” dedi.

Ülkenin zor süreçten geçtiğinin altını çizen Ahmet Dalaman ise barış ve huzur temennisinde bulundu.

Yaşlı eşiyle zor da olsa sandığa gelen Hayriye Dağbaşı ise seçimlerin çok sakin geçtiğini olduğunu, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.