banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Şanlıurfalılar seçim sonuçlarını değerlendirdi

Şanlıurfa halkı, 1 Kasım seçim sonuçlarını İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) değerlendirdi. Seçimlerde halkın barış ve huzura oy verdiğini belirten Şanlıurfalılar, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak halkın dini değerlerine saygılı olmalarını istedi.

Halkın, gelişen son olayları iyi okuduğunu ve buna göre oyunu kullandığını söyleyen Halil Altıntaş, muhalefet partilerinin bundan ders çıkarması gerektiğini belirtti.

Kan ve gözyaşından beslenenlere oy vermediklerini söyleyen Seyit Ahmet Demir de halkın artık huzur ve sükunet istediğini ifade etti.

Halkın istikrardan yana tercihini kullandığını ifade eden Ali Kılıç ise halkın AK Parti’yi tercih etmesinin asıl sebebinin AK Parti’nin kendi hatalarını düzeltip halkın içindeki adayları tercih etmesi olduğunu savundu. Kılıç, muhalefet partilerinin de halkın dini değerlerine saygı göstermesi gerektiğini kaydetti.

“Önemli olan oy almak değil; halkın güvenini boşa çıkarmamaktır” diyen Adil Kılıç, Yenişehir Belediyesinin billboardlara Peygambere hakaret içerikli afişleri hatırlatarak, İslami değerlere saygısı olmayanların daima kaybetmeye mahkûm olduğunu dile getirdi.

Kılıç, “Ak Parti şuanda Türkiye’de iki kişiden birinin oyunu almış. Önemli olan oyları almak değil, o oylara sahip çıkmaktır. AK Parti, halkın güvenini boşa çıkarmaması gerekiyor. Bu seçim İslam âlemine hayırlı olsun.” dedi. (Ramazan Casuk, Mustafa Gül- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.