banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfalı gelin toprağa verildi

Malatyada, düğün dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden 7 kişiden biri olan gelin Hedibe Eren, memleketi Şanlıurfa’da  toprağa verildi.

 

Geçtiğimiz gün, Şanlıurfa’dan aldıkları gelini Samsun’a götüren bir minibüs, Malatya - Ankara karayolu 17.kilometre GAP Royal Oteli mevkiinde kaza geçirmişti. Yaklaşık 15 kişinin bulunduğu minibüs, önce elektrik direğine çarpıp sonra devrilmesi ve alev alması sonucu gelin Hedibe Eren ile damat Hüseyin Ordulu, Hatice (70), İdris (47) Büşra (14), Enes (16) Ordulu ve Semiha Aydınoğlu (60) hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında minibüs tamamen yanarken, ölenlerin cesetleri Adli Tıp Morguna kaldırılmıştı. Cenazelerin yapılan otopsilerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

 

Gelin Hedibe Eren için memleketi Şanlıurfa’da cenaze töreni düzenlendi. Miskinler Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine Babası Seydi Eren ile çok sayıda yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hedibe Eren’in cenazesi Harran kapı aile mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.