banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa’dan Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek


Sosyal medya hesaplarından TSK’nın Afrin’e düzenlediği operasyona tam destek veren Şanlıurfalılar şunları söyledi:
Urfa Müftülüğü: “Ya Rabbi! Allahu Ekber deyip saf tutan, senin huzurunda boyun büken, senden başka kimsenin karşısında asla eğilmeyen Kahraman Ordumuzu ve Komutanlarımızı muzaffer eyle. Görünmez Ordularınla yardım eyle. Kafirlere ve zalimlere karşı mahcup eyleme”
DUA TALEBİ

Şanlıurfa Müftülüğü ayrıca tüm Şanlıurfalıların, Ordumuzu Muzaffer kılınması için Sabah Namazında Dergah Camiinde buluşarak dua etmeye davet etti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba; “Allah'ım Aziz Milletimize, bu Milletin Kahraman Ordusuna, Şanlı Askerimize zeval verme. Afrin harekâtında muzaffer kıl.  Bu Aziz Millet için yola çıkan, kanını dökmekten, canını vermekten çekinmeyen yavrularımızı, kardeşlerimizi Sen muhafaza eyle Allah'ım. Kalbinde imanı, vatan ve millet sevdası ile Afrin Operasyonu’na katılan Kahraman Mehmetçiklerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Harekâtın topraklarımıza ve bölgemize barış ve huzur getireceğine inanıyor, Kahraman Askerlerimize muzafferiyet diliyorum” dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: “Afrin'de Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Zeytin dalı sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanmasını yüce Allahtan dilerim.
FEVZİ DEMİRKOL URFA TUGAYINA GİTTİ

Akşam saatlerinde başlayan hareket sonrası Haliliye belediye başkanı Şanlıurfa Tugayını ziyaret ederek askere destek verdi. Demirkol burada yaptığı açıklamada: “Şanlı Ordumuzun Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Milletvekilimiz Mahmut Kaçar ile Tugaydayız. ''Sancağım tevhid, bayrağım hilâl, Birisi yeşil, ötekisi al, İslâm'a acı, düşmandan öc al, İslâm'ı âbâd eyle Yârabbi! Düşmanı berbâd eyle Yârabbi! Afrin'deki terör yuvalarına yönelik şanlı ordumuz tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda, ordumuza Allah güç, kuvvet versin. '' dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ise yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Afrin Operasyonu'na katılan ordumuzu muzaffer eyle Allah'ım. Bileklerinden gücü, yüreklerinden imanı alıkoyma. Seferi bize zaferi sana ait bildik, arkasızların arkası olarak sana güvendik, yardımını ve merhametini mehmetçiğin üzerinden esirgeme.
Ş.URFA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN TOPLU DESTEK:
“Allahumme Ya Rabbi! Kureyşli Ebû Bekir, Habeşli Bilal ve İranlı Selman'ı(r.anhum) bir karargâhta toplayıp kardeşlikle şereflendirdiğin gibi, yeniden Türkü, Arabı, Kürdü tek bir sancak altında toplayıp mazlumların hürriyeti, Küresel Güçlerin hezimeti ve YENİ FETİHLERLE onurlandır”
Şanlıurfaspor Kulübü: Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), güney sınırında hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a başlatılan ‘Zeytin Dalı” Harekatı’na katılan Mehmetçiğe desteğimiz tamdır.
BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN DÜZENLENECEK OLAN ANMA GECESİ İPTAL EDİLDİ

Afrin’ne yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan harekat Urfa’da etkinliklerin de iptal edilmesine neden oldu. Afrin operasyonunu sonrası bugün Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Kazancı Bedih Anma Gecesi’nin iptal edildiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,”Türk Silahli Kuvvetleri’nin Afrin operasyonu sebebiyle yarin aksam düzenleyecegimiz Gazelhanlari Anma Gecesi etkinliğimiz iptal edilmiştir. Halkımıza önemle duyurulur.”ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.