banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'daki Yeni mezarlık ilgi bekliyor

Mevcut mezarlıkların kapasitesinin dolmak olduğu Şanlıurfa'da şehrin hızlı gelişimi öngörülerek Ahmet Bahçıvan'ın Belediye Başkanlığı döneminde Şanlıurfa'ya kazandırdığı Yeni Aile Mezarlığı Büyükşehir Belediyesi'nin ilgisini bekliyor.

Ahmet Fakıbaba döneminde 10 yıl boyunca fazla ilgilenilmeyen yeni mezarlığı cenazelerini defneden vatandaşlar eksikliklerin giderilmesi için Büyükşehir Belediyesinin harekete geçmesini istiyor.


Şanlıurfa - Mardin karayolu üzerinde Kepirli mevkiinde bulunan mezarlığını anayol kısmında kavşak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin mezarlıkta ağaçlandırma yapmasını mezarlık içersinde kışın çamur yazın ise toz deryası haline gelen yolların asfaltlanmasını ve anayoldan mezarlığa kadar olan yolu genişletmesini istiyor. Mezarlık önündeki çöplerinde çirkin bir görüntü oluşturduğu Yeni Aile Mezarlığında vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin bir an önce buraya el atmasını ve yetkililerin konu ile ilgilenmesini istediler.

İshak POLAT / GAPGündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.