banner2
Öne Çıkanlar İl Emniyet Müdürlüğü risalei nur Av. Haluk Pekşen

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası

Şanlıurfa'nın Abide Kavşağının yol yapım işleri devam ederken, Kazalarında ardı, arkası kesilmiyor. Bu akşam saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Uçaksavar Kavşağı Alt Geçidi'nde aynı güzergahta ilerleyen 8 otomobil çarpıştı.


Çarpışmanın sonucunda 8 araç birbirine girdi. Kazada şuanda yaralanan olmazken, 8 araçta maddi hasar meydana geldi. Yaklaşık olarak 45 dakika trafiğe kapanan yol, Trafik polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda çekiciyle  kazaya karışan araçlar çekildi. Araç şoförleri ve vatandaşlar Abide kavşağında yol yapım çalışmasından dolayı Trafiğin hayli ağır ilerlediğini ve bu nedenden dolayıda çok kazalar olacağını belirttiler. Ve yetkililerden biran önce bu yol yapım çalışmasının daha çok hızlandırılması gerektiğini belirttiler.

Abdullah Toprak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.