banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Şanlıurfa’da zafer coşkusu

Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törene Şehitlik defterini imzalayan Vali Güvenç, burada şehit mezarlarına kırmızı karanfiller bıraktı.

 

Şehitlikteki çelenk sunma törenin ardından Valilikte tebrikleri kabul eden Vali Güvenç’e Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı eşlik etti.

Valilik binasının da bulunduğu Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen geçit töreni ile devam eden program Vali Celalettin Güvenç, Garnizon Komutanı İhsan Başbozkurt ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tören birliklerinin ve halkın bayramını kutlayıp yerlerini almalarıyla birlikte başladı.

 

İstiklal Marşı’nın okunması ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından kutlamalar, halk oyunları gösterisi ve tören birliklerinin geçişiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.