banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfa’da YGS güvenlik toplantısı yapıldı

Siverek’te 19 yıl aradan sonra ilk kez 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde Siverek Kaymakamı Hamza Erkal Başkanlığı’nda güvenlik toplantısı düzenlendi.

Güvenlik toplasına, Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Karademir, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Sinan Yeşiltaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Murat Sevgili katıldı.

Toplantıda, sınavın güvenliği, sınav merkezlerinin durumu, sınava girecek öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunların çözümü, sınav öncesi ve sonrası yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

19 yıl aradan sonra Siverek’te yapılacak YGS sınavı için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, “İlçemizde yapılacak olan YGS sınavı 18 okul, 1 Cezaevi olmak üzere toplam 19 merkezde yapılacak. Sınava 5 bin 300 öğrenci girecektir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda sınava girmeleri ve sınav süresince de huzurlu bir ortamda sınavlarını tamamlamaları için ilgili birimler ile görüş alış verişinde bulunduk. Öğrencilerimize girecekleri sınavda şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.