banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Şanlıurfa'da yeni öğretmenler güllerle karşılandı

2015 Öğretmen atama sonuçları dün açıklandı. Atanan öğretmenler kararnamelerini almak üzere atandıkları illere gitmeye başladı. Şanlıurfa’ya kararnamesini almaya gelen öğretmenler kırmızı güllerle karşılandı.

Eyyübiye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ailesiyle birlikte kararnamesini almaya gelen yeni öğretmenler, kendilerine hediye edilen gül karşısında çok memnun oldu.

Öğretmenleri güllerle karşılayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Mangök şöyle konuştu: “Eyyübiye ilçemize 660 yeni öğretmen atandı. Dün gece geç saatlere kadar hazırlıklarımızı tamamladık. Bu sabah saatlerinden itibaren de gördüğünüz gibi öğretmenlerimizi güllerle karşılıyoruz. Burada işlemlerini yaparak okullarına gönderiyoruz. Şanlıurfa ilimiz çok güvenilir il o yüzden ataması buraya çıkan öğretmenlerimiz çok rahat olsunlar.” dedi.

Öte taraftan İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin kapısında stant açan Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi de yeni gelen öğretmenlere yardımcı olmaya çalışıyor.

“Urfa’da güvenlik sorunu yok”

Standı ziyaret eden Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, yeni gelen öğretmenlere yardımcı olmak gayesiyle stant açtıklarını söyledi.

Toplumda doğu ile ilgili oluşan güvenlik algısından dolayı birçok insanın tedirgin olduğunu dile getiren Coşkun, özellikle Şanlıurfa’da herhangi bir güvenlik sorununun olmadığını bu konuda insanların çok rahat olması gerektiğini söyledi. (Osman Gülebak/Mustafa Bikeç - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.