banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa'da yaşayanlar; Bu yollara dikkat

 

Emniyetten yapılan açıklamada;  “ 04.09.2013 Cuma günü saat: 13.00’denitibaren Şanlıurfa Valiliğinin koordinesinde yapılacak olan “VII. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında ihtiyaç duyulduğunda kontrollü olarak etkinliklerin bitimine (Cumartesi günü saat:22.00’ye kadar)kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıya çıkartılmıştır.

 

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

 

  1. Balıklıgöl Kavşağından (Otel El Ruha) Haşimiye Kavşağına devamında Kapaklı Pasajı önüne kadar olan yol Araç Trafiğine kapatılacak. Balıklıgöl Kavşağında araçlar Geri dönerek Otel El Ruha’nın önünden Lekler Caddesi istikametine araç trafiği yönlendirilecektir.

 

  1. Haşimiye Kavşağına aşağıdan Meşakiye Caddesinden gelen araçlar Kapaklı Pasajı istikametine gidişlerine izin verilmeyecek, Balıklıgöl Kavşağı istikametine yönlendirilecektir.

 

  1. Akarbaşı Mevkii Su Meydanı istikametinden gelen araçlar Demokrasi Caddesini takiben Balıklıgöl Kavşağına yönlendirilecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.