banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Michel Mboula

Şanlıurfa’da Yapı-Dekorasyon ve İnşaat Fuarı açılıyor

Şanlıurfa'da Çarşamba günü 10 bin metre kare alanı üzerinde yapı dekorasyon ve inşaat fuarı açılacak.

Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade Şanlıurfa TÜMSİAD Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade,”Fuarlar bizim için çok önemlidir. Fuarlar ilimizin hem ekonomik anlamda, hem soysal anlamda hem de kültürel anlamda katkı sağlamaktadır. Fuarın ilimize gelmesine rağmen hala ilimizde fuar alanı bulunmamaktadır. Bizler TÜMSİAD olarak 2013 yılından bu yana fuar açmaktayız. Bu sene Allah kısmet ederse Çarşamba günü saat;14,00’da 10 bin metre kare alanı üzerinde açılacak olan yapı-dekorasyon ve inşaat fuarının 3’üncüsünü açmış olacağız” dedi.

"Bu fuar Türkiye’de ses getirecek"

Sade daha sonra, "Bu yılki fuarımız daha farklı olacak hem metre kare olarak daha büyük hem de katılımcı firmalara baktığımızda yüzün üzerinde firma katılacak ve yüzlerce marka fuarda sergilenecek bu sektörde belki de Türkiye’de ses getirecek." İfadelerine yer verdi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.