banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa'da voltaj dalgalanması vatandaşı mağdur etti

Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyübiye Mahallesi’nde elektrik akımının sürekli yükselip-düşmesinin, ev aletlerinin yanıp arızalanmasına neden olduğunu belirten mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.  Yüksek akımdan dolayı ev aletlerinin yanmaması için elektrik şalterlerini indirdiklerini ve karanlıkta kaldıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmesini istiyor.

Elektrik akımının dalgalanması voltajda gelmesi nedeniyle evdeki ampul ve ev aletlerinin yandığını belirten İbrahim Çiftçi isimli mahalle sakini,  “Arızayı gidermesi için DEDAŞ yetkililerini aradık ama kimse ilgilenmedi. Şuanda çoluk çocuk karanlıkta kalmış durumdayız. Elektrik olmadığından dolayı sobayı da çalıştıramıyoruz. Şu anda çocuklarımız karanlıkta ve soğukta kalmış durumda. Mağduruz, yetkililerin elektrik sıkıntısını gidermesini istiyoruz.”dedi.

Voltaj sorunundan dolayı ev aletlerinin yandığını ve mağdur olduklarını ifade eden Eyüp Toy ise, yetkililere haber verdikleri halde arızayı gidermek için kimsenin gelmediğini belirtti, özellikle kış aylarında bu sorunları çok sık yaşadıklarını ve sorunun çözülmesini istediklerini dile getirdi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.