banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine 22 baskın
İşte Emniyettin operasyonları; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak, 13.05.2010 tarihinde başlatılan ve bugüne kadar devam eden çalışmalar neticesinde;
 

22 ayrı operasyonda gramlar halinde satışa hazır vaziyette toplam (15 kilo 840 gram) ESRAR MADDESİ ve (66) adet ECSTASY hap ele geçirilmiş, olaylar ile ilgili 32 kullanıcı şahıs olmak üzere toplam 45 şahıs yakalanmış, satıcı konumunda bulunan 4 şahıs tutuklanmıştır.

01.11.2011 tarihinde yapılan operasyon neticesinde suç organizasyonunu içerisinde oldukları tespit edilen ve satıcı konumunda olan 1'i bayan 24 şahıs ilimiz merkezinde, 2 şahıs Viranşehir ilçesinde, 2 şahıs Adıyaman ilinde, 2 şahıs ise Mersin ili Tarsus ilçesinde olmak üzere toplam 30 şahıs yakalanmışlardır.

Yakalanan şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda bu güne kadar satışa hazır vaziyette paketler halinde toplam 18 kilo 780 gram ESRAR MADDESİ, 867 adet ECSTASY HAP ve 8 kök KENEVİR BİTKİSİ ele geçirilmiştir” denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.