banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Urfa'dan Umre kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı



Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan ŞUTİM'de köy postalarının durduğu alana gelen yaklaşık 100 Umre yolcusu, saat: 11.00 civarında sevenleri tarafından dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Sevinçli oldukları gözlenen Umre yolcularını uğurlamaya gelen ailelerin gözyaşlarına hâkim olamadıkları görüldü.

Allah’ın evine gittikleri için heyecanlı olduklarını söyleyen bir Umre adayı, “Kutsal topraklara umre için gidiyoruz. Hac için ismimiz çıkmadı bundan dolayı Umre ’ye gidiyoruz. Eşim ile birlikte gidiyoruz. Güzel bir duygu içindeyiz. Ne diyeceğimizi şaşıyoruz. Allah’ın evine gittiğimiz için çok heyecanlıyız.” dedi.

Abisini Umreye uğurlamak için geldiğini söyleyen İsmail Güneş ise“Abimi gönderdim. Güzel bir duygu ve heyecanlıyız. Ben de daha önce gitmiştim. Allah gitmeyen herkese nasip etsin. Gidenlere bir kere daha nasip etsin.” diye konuştu. (Ramazan Casuk-Mustafa Gül-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.