banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da TOKİ konutlarının 679'ünün anahtar teslimi yapıldı

GAP Arena Kapalı spor Salonunda düzenlenen törenle ailelere anahtar teslimi yapıldı.

Anahtar teslim törenine Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik ve Milletvekili adayları,  Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi İzettin KüçükHarran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa İlçe belediye başkanları ve TOKİ’den ev almaya hak kazanan çok sayıdaki vatandaş katıldı.

 Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik; “ TOKİ’den ev almaya hak kazanan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan bu projede emeğimiz geçtiği için Allah’a şükrediyorum” dedi.

Törende konuşan Vali İzettin küçük: "679 Toki konutu anahtarlarını alan hak sahiplerine sıcak bir yuva olacak. Halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Törende Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'de bir konuşma yaptı. 

Yapılan konuşmaların ardından Faruk Çelik TOKİ’den ev almaya hak kazanan vatandaşları tek tek çağırarak anahtarlarını teslim etti. Anahtar tesliminde konuşan ev sahipleri ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.