banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa'da Termometreler 51 dereceyi gördü (20 Haziran 2016)

Şanlıurfa'da yazın gelmesiyle birlikte serin havalar etkisini yitirerek Termometreler 51 dereceyi gördü.

Şanlıurfa'da, son günlerde artan hava sıcaklıkları kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının gölgede 36 derece olduğu kentte güneşte 51 dereceyi bularak rekor kırdı.

Şanlıurfa'da ramazan ayının ilk günlerindeki kısemn serin olan hava yerini kavurucu sıcağa bıraktı. Urfa'da sıcakların etkisiyle sokaklar boşaldı. Kentte iş yapamaz duruma gelen esnaf ise iftardan sonra çalışmaya başladı. Güneşten etkilenen küçük çocuklar ise cami, park ve kavşaklarda bulunan süs havuzları ile sulama kanallarında yüzerek serinliyor. 

SICAKLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Şanlıurfa'da meteolojinin 36 derece sıcaklık gösterdiği 20 Haziran 2016'da güneşte sıcakların 51 dereceye kadar ulaştı. Bugün ise Şanlıurfa'da meteolojik tahminlere göre ortalama 39 derece tahmin edilirken sıcaklık artarak devam edecek. hafta sonu için ise 42 dereceye kadar ulaşması tahmin ediliyor.

www.balikligol.com 

Anahtar Kelimeler:
UrfaSıcaklarTermometreler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.