banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Urfa'daki Geleneksel Bereket Duası Siyasetçilerin uğrak yeri oldu



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sabahın erken saatlerinde tarihi bölgede bulunan esnafla bir araya gelerek geleneksel bereket duasına katıldı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgut Özal Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesinde düzenlenen çorba ikramı programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, burada öğrencilerle bir araya gelerek sıcak çorba ikramında bulundu.

Ardından Balıklıgöl Tarihi Çarşılar bölgesine geçen Başkan Nihat Çiftçi, esnafla birlikte Ahilik geleneği kapsamında bereket duasına katıldı.

Esnafla sohbet ederek bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mızda huzur ve birlik her zaman olduğu gibi devam ediyor" dedi

Toplum olarak birlik ve beraberliğimizin simgesi olan Çanakkale zaferinin 101. yıl dönümü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm dünyaya birlik ve beraberlik mücadelesini gösterdiğimiz Çanakkale'nin tarihimizde önemi çok değerli. Birlik, beraberlik, kardeşliğin ve tüm şer odaklarına karşı Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i ve Arap'ı ile birlikte yan yana mücadele ettiği büyük bir mücadeleden çıkmış bulunuyoruz. Bu kutsal toprakları ecdatlarımız  bizlere canları pahasına emanet etmişler. Bu vatan kolay elde edilmedi ve bu vatanı korumakta hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasıyla olur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Nice 101. yılları Allahın izniyle hep birlikte görürüz. Bizler için manevi olan bu günümüzü esnaf kardeşlerimizle birlikte geçirdik. Bütün esnafımıza bol kazançlı günler diliyorum" şeklinde konuştu.

ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Kalkan yolunda sürdürülen Cephe iyileştirme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, bölge de vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet etti.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa- Akçakale yolunda sürdürülen yol genişletme ve 800 Yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.