banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Şanlıurfa'da Su Faturasına Online Ödeme kolaylığı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye seçimlerinden sonra bir süre online ödemelerde sorunlar yaşanan ödemelerle ilgili sorunlar giderildi.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü su faturaları tahsilatı kredi kartı aracılığıyla online olarak ödeme yapılabileceğini açıkladı.
ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün konuyla ilgili açıklması şu şekilde:
Halkımıza hizmet çitasını daha da yükseltmek amacıyla Müdürlüğümüz resmi sitesi olan www.suski.gov.tr ‘den su faturaları tahsilatı kredi kartı aracılığıyla              online olarak tahsil edilmeye başlamıştır.
Vatandaşlarımızın su faturalarını ŞUSKİ veznelerine gitmeden ödeme yapabilmesi için www.suski.gov.tr internet sitemezi ziyaret etmeleri yeterlidir. Halkımıza önemle duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.