banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Rafael Karaköprü’de İsmar tepkisi Haseki Mehmet Kaya

Şanlıurfa'da silahlı çatışma çok sayıda yaralı var VİDEO
Şanlıurfa, Eski itfaiye yakınlarında iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada yaralılar var. Şahin, Kılıç ve Çiftçi aileleri arasında çıktığı öğrenilen kavgada en az 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yaralıların 4'ü silahla yaralanırken, 6 kişi ise sopa ve taşlarla yaralandı.

Çatışmanın arazi meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.

Yaralıların Balıklıgöl ve 500 Yataklı Devlet (Şanlurfa eğitim ve araştırma) Hastanelerine sevk edildiği bildirildi.
Olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Olay sonrası kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor

Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların olduğu hastaneler yakınları akın ederken hastanede güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Polis tarafından çıkan silahlı kavgadaki saldırgan veya saldırganların yakalanmasına çalışılıyor. Kavga nedeninin miras paylaşımı olduğu iddia ediliyor. Olayın yaşandığı eski itfaiye binası karşısında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Olayın yaşandığı alanda emniyet tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Yaşanan olayla ilgili olarak güvenlik görevlileri tarafından soruşturma devam ediyor.
www.balikligol.com Kanalurfa.com



Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.