banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şanlıurfa'da Sakalı Şerif ziyaretinde izdiham yaşandı

Şanlıurfa’da Sakalı Şerif ziyarete açılmaya devam ediliyor. Her gün ilin değişik camilerinde halka açılan sakalı şerife yoğun bir ilgi gösteriliyor. Kadir Gecesi sahur vaktinden sonra Mevlidi Halil Camisinde ziyarete açılan Sakalı Şerif'in ziyareti esnasında büyük bir izdiham yaşandı. 

Sakalı Şerif’i ziyaret etmek isteyen yüzlerce Urfalı, sıra ile alınırken bazıları da izdiham sırasında tekbirler getirdi. Güvenlik önlemlerinin altında devam ziyaret sırasında heyecanlanarak kendinden geçen bir şahıs, başına su dökülerek zorlukla yatıştırıldı.

Aynı saatte bayanlar için Çarhoğlu Camisinde ziyarete açılan Sakalı Şerif için de izdiham yaşandı. Balıklıgöl’de Kadir Gecesini eda eden yüzlerce kadın, Sakalı Şerif’in ziyarete açıldığı camiye akın etti. Zaten izdiham yaşanan ziyaret esnasında elektriklerin kesilmesi büyük bir mağduriyete sebebiyet verdi.

 Cami avlusuna sığmayan yüzlerce kadın, sakalı şerifi ziyaret edebilmek için kucaklarında küçük çocuklarıyla cadde ve kaldırımlarda saatlerce bekledikleri görüldü. Çarhoğlu Camisinin bulunduğu Meşarik Caddesinde izdihamdan dolayı trafikte uzun kuyruklar oluştu. 

Ziyaretin sabah saat 08.00’e kadar devam edeceği öğrenildi. (Osman Gülebak- Mehmet Demir- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.