banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'da sahte savcılar yakalandı

Şanlıurfa’da telefonla aradıkları kişilere kendilerini savı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı. Sahte savcıların bu güne kadar çok sayıda kişiyi 200 bin TL dolandırdıkları öne sürüldü.
Şanlıurfa’da adı açıklanmayan bir kişi Emniyet Müdürlüğüne başvurarak kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri aradıkları kişilere kendilerini savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran 3 kişinin kimliğini belirledi. Polis Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinde düzenlediği operasyonda  F.K, İ.E ile F.P’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından 3 sahte savcı sorgulanmak üzere adliye ye sevk edildi.
Dolandırıcılık ve uyuşturucu suçlarından sabıkalı oldukları öğrenilen F.K, İ.E ile F.P’nin telefonla aradıkları kişilere kendilerini savcı olarak tanıttıkları çok sayıda kişiyi 200 bin  Tl dolandırdığı öne sürüldü.
Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.