banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Şanlıurfa'da sahte hasta operasyonu

Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince Siverek ile Diyarbakır ve Mardin Midyat ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

Operasyonla ilgili açıklama yapan Emniyet; “Nitelikli Dolandırıcılık, Kişisel Verilerin Nitelikli Olarak Kaydedilmesi suçlarıyla ilgili olarak Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında ilimiz Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Özel bir Tıp Merkezinin Acil Servis bölümünde (139) ayrı kişi adına toplam (1.769) adet usulsüz şekilde medula sistemi üzerinden sahte kayıt işlemi yapılarak kamu kurumunun 36.987 TL zarara uğratıldığı tespit edilmiştir.

 

Kamu kurumunun zararına sebebiyet veren özel bir tıp merkezinde;(2)'si tıp merkezi sahibi, (5) doktor, (4) Tıp Merkezi Çalışanı olmak üzere 11 kişi, 22.05.2013 günü İlimiz Siverek İlçesi ile Diyarbakır ve Mardin Midyat ilçesinde yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu yakalanmış, Aramalarda; 1 adet bilye atar tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ile ve (4) adet mermi ele geçirilmiştir” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.