banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

ŞANLIURFA'DA RAMAZAN YİNE DOLU DOLU GEÇECEK


Başkan Güvenç, bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile kentte görev yapan yerel ve ulusal gazeteciler ile bir araya geldi.

Ülkenin bir genel seçim atlattığını ve alınan sonuca herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Güvenç, AK Parti'nin ülke genelinde bir oy kaybı yaşadığını belirtti.

RAMAZAN ŞANLIURFA'DA FESTİVAL HAVASINDA GEÇECEK
Ülke ve yerel gündemi kısa bir değerlendiren Başkan Güvenç, ardından Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Ayı boyunca yapacağı etkinlikleri anlattı.

Şanlıurfalıların ramazanı bir festival havasında geçirmek istediklerini belirten Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi'nin halkın bu isteğini geçen yıl yerine getirdiğini ve dolu dolu Ramazan Ayı'nın şehirde yaşandığını, bu yılda yapacağı güzel etkinliklerle yerine getireceklerini vurguladı.

Ramazanın Şanlıurfa'da bir farklı yaşandığını belirten Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Biz geçen yıl ilk yılımız olmasına rağmen 30 günü dolu dolu geçirdik. Halkımız ramazanı bir festival havasında geçirmek istiyor. Biz bunu geçen sene başardık. Tecrübemize dayanarak bu sene çok daha kapsamlı ramazan programı hazırladık. Ramazan, toplumsal sevgi bağlarının daha da güçlendiği Mübarek bir Ay'dır. Sadece Rabia Meydanı'nda değil şehrin muhtelif yerlerinde etkinliklerimiz olacak. Rabia Meydanı'nda 3 adet sebilden meyan şerbeti ikram edeceğiz.  Suruç, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova ve Akçakale'de her gün iftar çadırımız olacak. Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyemize ait olan yüzme havuzlarımız 21:00 ve 01:00 arasında halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Çağrı merkezlerimiz olan 153 ve 185  7-24 yine halkımızın emrinde olacak. 6 bin ihtiyaç sahibi aileye ramazan paketi yardımı yapacağız. Ayrıca 1 asgari ücret alan personelimize de ramazan paketi ve çeşitli hediyeler vererek, yardımcı olacağız. "

63 ETKİNLİK, HER İLÇEDE İFTAR

Kent merkezinde ve 13 ilçede Ramazan Ayı boyunca 63 etkinlik yapacaklarını belirten Başkan Güvenç, "Halkımızla beraber bu mübarek ayı dolu dolu geçirmenin mutluluğu içinde olacağız. Her ilçemizde vatandaşlarımızla birlikte iftar açacağız ve bu manevi havayı beraber teneffüs edeceğiz. Ben şimdiden herkesin Ramazan Ayı mübarek olsun diyorum."
Toplantı, Başkan Güvenç'in açıklamasının ardından soru-cevap şeklinde devam etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.