banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Yeni Kanlı planı Urfa emniyeti bozdu!-İşte IŞİD'in korkunç planı...

Şanlıurfa’da polisin yaptığı başarılı operasyon sonucu yakalanan IŞİD üyelerinin, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdiği bombalı saldırının bir benzerini daha Türkiye’nin bir ilinde yapmayı planladıkları ortaya çıktı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı önderliğindeki emniyet güçleri, bugün Eyyübiye İlçesinde yaptıkları başarılı operasyonda; çok sayıda canlı bomba yeleği, bomba düzeneği, aracın alt kısımlarına monte edilen mıknatıslı bomba, kaleşnikof silah, suikast silahı ve çok sayıda tabanca ele geçirilmişti.

Olayla ilgili gözaltına alınan Suriye uyruklu M.E.S., A.H., N.A. ve İ.C. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İstanbul benzeri eylem yapacaklardı Urfastar, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün başarılı operasyonu sonucu yakalanan ve Suriye’den geldikleri tespit edilen IŞİD üyeleri ele ilgili şok edici bilgilere ulaştı.

Urfastar’ın aldığı bilgiye göre; Bugün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kişiler, Suriye’de bulunan IŞİD’in üst düzey iki yetkilisi tarafından görevlendirildi. IŞİD’in üst düzey yetkililerinden telefonla şifreli bir şekilde konuşarak irtibat halinde olduğu belirlenen IŞİD üyelerinin, Türkiye’nin başka bir ilinde İstanbul Havalimanı’ndaki canlı bombalı saldırı gibi Dünya’da ses getirebilecek bir eylem yapmaya hazırlandıkları tespit edildi.

Şanlıurfa Emniyeti, telefonla eylem emri almaya hazır durumdayken IŞİD üyelerini yakalamasından dolayı Türkiye’de olası yapılacak bir bombalı saldırı ve can kayıplarının önüne geçmiş oldu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSanlıurfaDeaşOfis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.