banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da Polis Otosuna Kurşun Sıkıldı

Şanlıurfa da seyir halindeki polis aracının ön camına isabet eden kurşun kentte PKK saldırısı paniği yaşanmasına yol açtı

Güvenlik güçlerini alarma geçiren gelişmenin ardından yapılan araştırmada polis aracına isabet eden kurşunun nereden 'yorgun kurşun' olduğu belirlenirken, kim tarafından nereden ateşlendiği araştırılmaya başlandı. Olay, saat 14.00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.

 

Bulvar üzerinde seyir halinde olan 63 A 5462 plakalı trafik polisi otosunun ön camının ortasına kurşun isabet etti. Otomobilde bulunan iki polis şoke olduğu olayı telsiz aracılığı ile merkeze bildirerek yardım istedi. Kod ve mevkii bildirerek 'Otomuza kurşun isabet etti' diyen polislerin telsiz anonsunun ardından büyük hareketlilik yaşandı.

 

 Emniyet Müdürlüğü haber merkezi anonsun ardından saldırıya uğradığından endişe edilen polislerin yardımına bulvar üzerinde görevli ekiplerin yanı sıra Terörle Mücadele Şubesi başta olmak üzere çok sayıda ekibi bölgeye sevk etti. Kısa süreli trafiğe kapanan yolda önlem alan resmi ve sivil polisler, trafik polisi otosunun ön camının ortasına isabet eden kurşunu incelemeye alırken, çevrede de inceleme başlattı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin de geldiği olay yerinde yapılan incelemede polise yönelik bir saldırının olmadığının saptanması üzerine rahat bir nefes alınarak bulvar trafiği ulaşıma açıldı. Olay yerinde yapılan incelemede, polisin ve vatandaşların silah sesi duymadığını söylemesi üzerine, sıkılan kurşunun 'yorgun kurşun' olarak adlandırılan ve tesadüfen polis otosuna isabet ettiğine kanaat getirildi. Onlarca vatandaşın da meraklı gözlerle izlediği gelişme sonrası, polis bulvar üzerinde bulunan Ticaret Odası ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Hasar gören polis otosu Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürülürken, güvenlik güçlerinde kısa süreli paniğe yol açan yorgun kurşunun kim tarafından nereden atıldığı araştırılıyor.

 

Haberin Videosu:
 
 
 
(Edessa TV)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.